Faqja Kryesore
OilinCar.com  

Zgjedhja vajit të motorit

Markat

Audi
BMW
Cadillac
te gjitha Modelet
Chery
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Changan
Daewoo
Dodge
Datsun
Fiat
Ford
FAW
Great Wall
Geely
GAC
Honda
Hyundai
Haval
Infiniti
Jaguar
Jeep
KIA
Land Rover
Lexus
Lifan
Lincoln
Mazda
Mercedes-Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Ravon
Saab
Seat
Skoda
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Tank
Volkswagen
Volvo
VAZ
GAZ
ZAZ
TagAZ
UAZ

Informacion

Vaj motori i rekomanduar
Përcaktimi i simboleve në tabela
Kërko
Ndrysho gjuhën

Shpërndaje

Lloji i vajit të motorit për Cadillac Xlr 1 gjenerata

Tabela tregon të gjithë vajrat motorikë të përshtatshëm për Xlr 1-rë gjenerata, të prodhuara në 2003 - 2010.

 Printo

Viti
Klasa SAE

gjithë sezonin
+25 deri -25 °C
dimër
-35 deri +5 °C
vera
-5 deri +45 °C
Benzina
API
Dizel
API
Lloji i vajit Prodhuesi i rekomanduar
2003

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CI-4 vetëm sintetik SHELL, Mobil
2004

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CI-4+
CI-4
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2005

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CJ-4
CI-4+
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2006

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CI-4+
CI-4
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2007

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CJ-4
CI-4+
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2008

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CJ-4
CI-4+
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2009

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SM CJ-4
CI-4+
vetëm sintetik SHELL, Mobil
2010

5W-50
10W-50

0W-50
0W-40

5W-50
5W-40

SN CJ-4
CI-4+
vetëm sintetik SHELL, Mobil
Të dhëna afër rekomandimeve në Cadillac

Për të blerë vajin e duhur, duhet të dini vajin e klasës së viskozitetit SAE dhe vajin e cilësisë API për motorë me naftë ose benzinë. Ju mund të zgjidhni çdo prodhues vaji nga të listuarit.

Shembull: për motorët me benzinë Cadillac Xlr (1-rë gjenerata) 2003, multigrade i përshtatshëm sintetik vaj 5W-50 cilësisë i SN. Për trupat e prodhuar në vitin 2010, për sezonin e ftohtë, rekomandohet vetëm sintetike 0W-50 \ SN.

Nëse është e mundur, kontrolloni vajin e zgjedhur për pajtueshmërinë me specifikimet e prodhuesit dhe intervalet e shërbimit.

Përgatitur nga mekanika OL

Autorët

Informacione të tjera

© 2013–2024  ·  OilinCar.com — Zgjedhja vajit të motorit. Gjeni vajin e duhur të motorit për makinën tuaj.  Albanian  ·  Kontaktoni  ·  Autorët  ·  Politika dhe Cookies