Faqja Kryesore
OilinCar.com  

Zgjedhja vajit të motorit

Markat

Audi
BMW
Cadillac
Chery
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Changan
Daewoo
Dodge
Datsun
Fiat
Ford
FAW
Great Wall
Geely
GAC
Honda
Hyundai
Haval
Infiniti
Jaguar
Jeep
KIA
Land Rover
Lexus
Lifan
Lincoln
Mazda
Mercedes-Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Ravon
Saab
Seat
Skoda
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Tank
Volkswagen
Volvo

Informacion

Vaj motori i rekomanduar
Përcaktimi i simboleve në tabela
Kërko
Ndrysho gjuhën

Shpërndaje

Vajrat e motorit

Ju lutemi, zgjidhni kategorinë nga menyja e mëposhtme.

Shërbimi ynë do të marrë vajin e nevojshëm në motorin e makinës suaj. Duke pasur parasysh parametrat e sezonit dhe llojin e motorit (për dizel ose benzinë).

Udhëzues i dobishëm

Vozitja e shpeshtë nëpër qytet redukton shumë jetëgjatësinë e vajit. Të gjitha llojet e vajrave motorikë kanë jetëgjatësi. Një vaj i tillë nuk mund të përdoret! Në shishe ka një udhëzim që tregon kilometrazhin përmes të cilit është e nevojshme të zëvendësohet vaji.

1 — Kapaku i mbushësit të vajit të motorit.
2 — Kontrollimi i nivelit të vajit.

Si të kontrolloni vajin e motorit të makinës suaj

Është e lehtë për t'u bërë duke përdorur një pikë vaji. Pikoni në letër dhe prisni 15 minuta. Një pikë vaji përthithet dhe formon një vend të qartë. Krahasoni mostrën që rezulton me tabelën e mëposhtme.

Kontrollimi i gjendjes së vajit të motorit

Sa më e lehtë të jetë njolla në qendër, aq më i mirë është vaji i testimit.

Vaj i mirë

Vaj i perdorur mesatar

Vaj i perdorur

Vaj i përdorur me papastërti mekanike

Vaj i perdorur ne gjendje te mesme

Vaj i perdorur ne gjendje te keqe

Vaj shumë i keq

Vaj me një motor të mbinxehur

© 2013–2024  ·  OilinCar.com — Zgjedhja vajit të motorit. Gjeni vajin e duhur të motorit për makinën tuaj.  Albanian  ·  Kontaktoni  ·  Autorët  ·  Politika dhe Cookies